15 veebruar 2008

Eesti Vabariik 90



Ühest juubelist teise. Nii tähtsa päeva puhul peab ikka õnne kõigile soovima. Tegelikult on ka teisi tähtsaid sündmusi mõõdunud nagu sõbrapäev, samuti ka tiinapäev (15.02) ja peetripäev (22.02), kuid ma ei tea isiklikult kedagi, kes kahte viimast tähistaks.

Sõbrapäev oli küll meeldivalt tore. Sai oma kallikesel naeru suule tuua ja ega minagi ennast tagasi hoidnud. Peab ära mainima, et ma sain endale ägedad sokid, bokserid ja võtmehoidja. Bokserite peal oli ka väike tekst aga las see jääb saladuseks, mis seal täpselt kirjas on.



Vahepeal sai käidud ka Saaremaal. Seal sai külastatud Oma Kodu messi. Võitsime seal ka paar toredat meenet. Kohe kui saare pinnale jõudsime avanes meile üks vägev vaatepilt. Paljud uudiste sõltlased nägid seda pilti kindlasti ka Internetis juba. Jutt käib siis Kuivastu sadamas olevast autost, mida merevesi oli kaunistanud.



Vahepeal oleme käinud ka palju jalutamas. Eriti hea on see veel õhtu poole, nii hea uni tuleb ja muidu tore tegevus. Liisa saab ka nii natuke kõhnemaks:P

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

I want not approve on it. I regard as polite post. Expressly the title attracted me to be familiar with the unscathed story.

Anonüümne ütles ...

Nice dispatch and this post helped me alot in my college assignement. Gratefulness you seeking your information.

Anonüümne ütles ...

Opulently I assent to but I contemplate the collection should secure more info then it has.